Aanbod

Hoe wij je kunnen helpen:

Inspiratiesessie

Inspiratie en tips opdoen over hoe je zorgeloos je team kunt opbouwen?

Kom je niet meer toe aan het werk dat je het liefste doet, omdat er zoveel te doen is? Wil je voorkomen dat de groei van je bedrijf stagneert of dat je zelf te veel stress ervaart? Blijf niet hangen, maar doe er wat aan. Bij onze inspiratiesessie krijg je tips en inzichten en weet je wat jouw volgende stap moet zijn om met een gerust hart meer uit te besteden.

Kickstart je team

Wil je met uitbesteden starten maar weet je niet waar je moet beginnen?

Wil je mensen gaan werven? Wil je weten hoe je goede afspraken maakt? Vind je de stap naar meer mensen in je team spannend en weet je niet waar je moet beginnen? Dan is ‘Kickstart je team’ wat voor jou. Wij helpen je online in 50 dagen stap voor stap om een goed begin te maken en jouw succesvolle team op te bouwen.

Workshop

Vind je prettig direct met ons te werken en wil je snel meters maken?

In onze workshop ‘Start je team’ helpen we je, samen met maximaal zeven andere ondernemers, direct de eerst stappen te maken om je team op te bouwen. Na afloop weet je wat je zelf wel en niet moet doen, wie je nodig hebt, welke afspraken je het beste kunt maken en waar je op moet letten. Ook helpen we je met al je vragen.

Maatwerktraject

Twee specialisten die met je meedenken en je aan de hand nemen

Het zou geen maatwerktraject zijn als het niet precies op jouw situatie is toegespitst. Samen kijken we naar jouw bedrijf. Maak bewuste keuzes over het starten van een team en hoe dat eruit komt te zien. Na afloop weet je o.a. welke werkzaamheden je gaat uitbesteden en wat je eigen rol wordt binnen het team.